Hoppa till sidans innehåll

Besked kring sal 1 och nytt schema för hösten

15 SEP 2019 20:32
Vi har fått besked kring sal 1. Kommunen jobbar på fuktskadan som är i taket och vi kommer inte kunna tillträda salen på 2 månader. Vi har därför öppnat upp omklädningsrummet och döpt den till sal 3. Ett nytt höstschema är uppe, så kika noga på det!
  • Uppdaterad: 15 SEP 2019 20:32

Så här ligger det till, vi har fått ett besked om sal 1. Det positiva är att kommunen börjar arbeta med problemet direkt och tar fuktskadan på största allvar. Vi kommer inte kunna tillträda salen på 2 månader men vi har öppnat upp omklädningsrummet och döpt om den till sal 3 och kommer där köra bland annat core, kettlebells, balance och grit. Kika in vilken förvandling det blev! Det gäller att göra det bästa i den mest utmanande situationen. Vi har för att klara av belastningen gjort ett tillfälligt schema som kommer att gälla till sal 1 är ordningställd igen. Det kommer att bli bra, vi kommer att få tillbaka vår lokal! Ibland händer det saker ingen kan rå över men vi måste handskas med tillsammans. Vår förhoppning är att kunna köra en återinvigning av sal 1 lördag den 16 november när årets 3 timmars går av stapeln. Håll tummarna tillsammans med oss!

Här nedan ser ni schemat som gäller från och med imorgon och tillsvidare. Det är ändringar i både tid, plats och pass så läs noggrant. 

Välkomna att fortsätta träna på KRAFT! Det har faktiskt aldrig varit fullt på något pass i sal 2 än, de flesta tror att det ska vara trångt och fullt för att salen är mindre men sen slutar det med att instruktören står med yta kvar ute på golvet ändå. Kom och träna, vi samsas ju!! 🙂🤗

Tack för uppmärksamheten, trevlig söndag allesammans! 🌞

Hälsningar 
Ordförande Sandra med styrelsen


Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen KRAFT träning - Gymnastik
Sandra Nordin, Djurgårdsvägen 10
63340 Eskilstuna

Besöksadress:
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0705645432
E-post: ordforande@krafttran...

Se all info